2017.01.15. Vasárnapi hirdetések

2017.01.15. – Évközi 2. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

  • A keresztény filmklub januárban Ferenc pápa életéről vetít egy fordulatokban gazdag játékfilmet, „Buenos Airestől a Vatikánig” címmel. A vetítés január 15-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.17.30-ig tart. Mindenkit szeretettel várunk! A keresztény filmklub hirdetései a plébánia honlapján is megtalálhatók.
  • A mai vasárnappal megkezdődik az ökumenikus imahét, amelyen a keresztények egységéért imádkozunk minden alkalommal más felekezet templomában. Jézus az utolsó vacsorán azért imádkozott, hogy „mindnyájan egyek legyenek”. A mi számunkra is legyen fontos az Úrnak ez a szándéka! Veresegyházon hétfőtől-péntekig este 18:00 órakor kezdődnek az imaalkalmak. Erdőkertesen szombat délután 16:00 órakor a református templomban lesz a közös imádság.
  • Az imahét folyamán a hétköznapi esti szentmisék elmaradnak mind Veresegyházon, mind Erdőkertesen. A keddi felnőtt katekézis is elmarad, majd 24-én folytatódik. ~Szeretettel várjuk az iskolásokat az Oratóriumban péntek délután 5 órakor!
  • Aki 2017-ben kíván egyházi házasságot kötni, szíveskedjék ezt január végéig jelezni a plébánián. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikről tudják, hogy házasságra készülnek!

 

A hirdetések PDF formátumban letölthetők innen: Hirdetés_2017_01_15