2017.01.08. Vasárnapi hirdetések

2017.01.08. – Urunk megkeresztelkedése

Szerettetel hirdetjük a kedves testvéreknek:

  •  Szeretettel várjuk az iskolásokat az Oratóriumban péntek délután 5 órakor!
  • A keresztény filmklub januárban Ferenc pápa életéről vetít egy fordulatokban gazdag játékfilmet, “Buenos Airestől a Vatikánig” címmel. A vetítés január 15-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.17.30-ig tart. Mindenkit szeretettel várunk! A keresztény filmklub hirdetései a plébánia honlapján is megtalálhatók.
  • Aki iskolai felvételihez plébánosi ajánlást kér, először keresse meg a hitoktatóját ezzel kapcsolatban, vele egyeztetve készülnek el az ajánlások. Kérjük, hogy az ajánlások kérését ne halasszuk az utolsó pillanatra, mert akkor már nem biztos, hogy határidőre meg tudjuk adni.
  • Aki 2017-ben kíván egyházi házasságot kötni, szíveskedjék ezt január végéig jelezni a plébánián. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikről tudják, hogy házasságra készülnek!
  • Jövő vasárnappal kezdődik meg az ökumenikus imahét, amelyen a keresztények egységéért imádkozunk minden alkalommal más felekezet templomában. Az imahét menetét később hirdetjük. Jézus az utolsó vacsorán azért imádkozott, hogy “mindnyájan egyek legyenek”. A mi számunkra is legyen fontos az Úrnak ez a szándéka! Szeretettel várjuk a testvéreket!

 

A hirdetések letölthetők PDF formában innen: hirdetes_2017_01_08