Vasárnapi hirdetések 2015.11.29.

2015. November 29. – Advent 1. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

  • Az egyházadó befizethető a szentmisék után a sekrestyében, vagy a hirdetőn kihelyezett és a Forrás újságban található bankszámlaszámon is. Adományaikat köszönjük!
  • Adventi időben Erdőkertesen keddenként reggel 6 órakor lesznek RORATE szentmisék. Mindenkit szeretettel várunk! Hétfőn és csütörtökön este nem lesz szentmise!
  • Veresegyházon hétfőtől péntekig reggel 6 órakor lesznek szentmisék a Szent Pio Otthonban. A szombat reggeli szentmise továbbra is 8 órakor lesz.
  • Szeretettel várjuk az általános iskolásokat péntekenként délután 5 órakor az Oratóriumban!  ~Jövő héten folytatódik adventi készületünk. December 5-én este Tóth József Miklós, Mogyoród plébánosa lesz a vendégünk. 17:30-tól gyóntatás lesz és 18:00 órakor kezdődik a Szentmise. Mindenkit szeretettel várunk!
  • December 6-án, vasárnap az erdőkertesi templomba is eljön a Mikulás. Közvetlenül a 8.00 órai szentmise után (kb 9.00 órai kezdettel) tartunk ünnepséget a családok számára. Az ünnepségen eljátszunk egy rövid történetet Szent Miklós életéből is. Szeretettel várunk minden gyermeket, szülőket és nagyszülőket erre az eseményre!
  • Egyházközségünk idén is szervez tartós-élelmiszer gyűjtést advent folyamán, amelyből rászoruló testvéreinket, családjainkat szeretnénk támogatni Karácsony előtt. Erre a célra pénzadományokat is elfogadunk. Élelmiszer- ill. pénzadományaikat DECEMBER 1-jétől DECEMBER 20-ig hozhatják el a templomba, vagy a sekrestyébe.
  • December 23-án (szerda) lesz lehetőség a karácsonyi szentgyónást és szentáldozást elvégezni azoknak is, akik betegségük, vagy életkoruk miatt nem tudnak eljárni a templomba. Kérjük a kedves testvérek segítségét is, ha ismernek olyanokat, akikről tudják, hogy szeretnének ezzel a lehetőséggel élni, juttassák el a NÉV, CÍM és TELEFONos elérhetőségüket legkésőbb december 20-ig a sekrestyébe! Köszönjük!
  • Mi is készülünk az adventi vásárra, mely december 13-án, a templom előtti főtéren lesz. Kérjük, járuljanak hozzá testvéreink, háziasszonyok: ötletes saját készítésű karácsonyi asztaldíszekkel, úgymint: mécsestartók, szalvétatartók, ajtókra, ablakokra való füzérek, valamint ízletes, házias tartós süteményekkel (mézes, linzer). Felajánlásukat előre is köszönjük!

Innen letölthető PDF formátumban: Hirdetés_2015_11_29