2015.11.22. Vasárnapi hirdetések

2015. November 22. – Évközi 34. vasárnap

Krisztus Király ünnepe

 

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  • Az egyházadó befizethető a szentmisék után a sekrestyében, vagy a hirdetőn kihelyezett bankszámlaszámon. Adományaikat köszönjük!
  • Kedd este 6 órakor missziós imaóra lesz!
  • A kézimunkázók szerdán délután 5 órakor találkoznak a közösségi teremben.
  • A csütörtöki 17:30-as szentmise után, 19 óráig gyónási lehetőség van, a gyóntatás ideje alatt szentségimádást tartunk!
  • Szeretettel várjuk az általános iskolásokat minden péntek délután 5 órakor az Oratóriumban!  ~”Barátok mindörökké”: ez a címe annak a filmnek, melyben egy reményvesztett hajléktalan egy kislány barátságán keresztül megtapasztalja Istent és ezáltal visszakapja az életét. A keresztény filmklub vetítése november 22-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.17.30-ig tart. A film feliratos. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Jövő vasárnap, Advent 1. vasárnapjával megkezdődik az új egyházi év.Az idei adventi szombatokon is jönnek atyák Erdőkertesre, segíteni a készületünket Karácsony ünnepére. Minden szombat este 17:30-tól gyóntatás lesz, 18:00 órakor kezdődik a Szentmise. November 28-án este Görbe József, Kistarcsa plébánosa lesz a vendégünk. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Egyházközségünk idén is szervez tartós élelmiszer gyűjtést advent folyamán, amelyből rászoruló testvéreinket, családjainkat szeretnénk támogatni Karácsony előtt. Erre a célra pénzadományokat is elfogadunk. Élelmiszer- ill. pénzadományaikat DECEMBER 1-jétől DECEMBER 20-ig hozhatják el a templomba, vagy a sekrestyébe.
  • December 6-án, vasárnap az erdőkertesi templomba is eljön a Mikulás. Közvetlenül a 8.00 órás szentmise után (kb 9.00 órai kezdettel) tartunk ünnepséget a családok számára. Az ünnepségen eljátszunk egy rövid történetet Szent Miklós életéből is. Szeretettel várunk minden gyermeket, szülőket és nagyszülőket erre az eseményre!
  • Adventkor készülünk mi is az adventi vásárra, mely december 13-án, a templom előtti főtéren lesz. Kérjük, járuljanak hozzá testvéreink, háziasszonyok: ötletes saját készítésű karácsonyi asztaldíszekkel, úgymint: mécsestartók, szalvétatartók, ajtókra, ablakokra való füzérek, valamint ízletes, házias tartós süteményekkel (mézes, linzer). Felajánlásukat előre is köszönjük!
  • A mai vasárnapon van a gyűjtés a Karitász javára. Adományaikat nagyon köszönjük!

A hirdetés letölthető PDF-ben innen: Hirdetés_2015_11_22