2015.09.27. Vasárnapi hirdetések

2015. Szeptember 27. – Évközi 26. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  • Ebben a tanévben a helyi óvodákban is lesz katolikus hittan foglalkozás, jelentkezni szeptember folyamán lehet az óvodákban és a templomi jelentkezési lapokon. A foglalkozások október első hetében indulnak!
  • Kedves lányok, asszonyok! Októbertől két hetenként kézműves /kötés, horgolás, gyöngyözés stb/ tevékenységet szervezünk a közösségi termünkben. Ne felejtsük el az anyáinktól, nagyanyáinktól tanult kézimunkákat! Érdeklődni lehet Gál Ildikónál. (tel.: 0630 4543349)
  • A csütörtöki 17:30-as szentmise után, a gyóntatás ideje alatt (19 óráig) szentségimádást tartunk!
  • Szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban, péntekenként délután 5 órakor!  ~A Szent Rita Hozzátartozói Csoport továbbra is várja azok jelentkezését, akiknek életében problémát okoz vagy okozott valamely családtagjuk, barátjuk túlzott alkoholfogyasztása. Az önsegítő csoport célja, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, véleményünket és reményünket, hogy megoldást találhatunk problémáinkra. A Szent Rita Hozzátartozói Csoport összejöveteleit csütörtök esténként ½ 8-tól tartja Veresegyházon a Szent Pio Otthonban. Érdeklődni lehet a (30) 315 42 71-es számon.
  • Október 4-én vasárnap 9.30-kor Erdőkertesen kilenc testvérünk fog bérmálkozni, Varga Lajos segédpüspök úr jön majd a szentséget kiszolgáltatni. Kísérjük őket imádságunkkal!

Letölthető: Hirdetés_2015_09_27