2015.09.20. Vasárnapi hirdetések

2015. Szeptember 20. – Évközi 25. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

  • A Szent Rita Hozzátartozói Csoport továbbra is várja azok jelentkezését, akiknek életében problémát okoz vagy okozott valamely családtagjuk, barátjuk túlzott alkoholfogyasztása. Az önsegítő csoport célja, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, véleményünket és reményünket, hogy megoldást találhatunk problémáinkra. A Szent Rita Hozzátartozói Csoport összejöveteleit csütörtök esténként ½ 8-tól tartja Veresegyházon a Szent Pio Otthonban. Érdeklődni lehet a (30) 315 42 71-es számon.
  • Ebben a tanévben a helyi óvodákban („Szőlőfürt” – református és „Ki akarok nyílni” – önkormányzati óvodákban) is lesz katolikus hittan foglalkozás, jelentkezni szeptember folyamán lehet az óvodákban és a templomi jelentkezési lapokon. A foglalkozások októberben indulnak!
  • Kedves lányok, asszonyok! Októbertől két hetenként kézműves /kötés, horgolás, gyöngyözés stb/ tevékenységet szervezünk a közösségi termünkben. Ne felejtsük el az anyáinktól, nagyanyáinktól tanult kézimunkákat! Érdeklődni lehet Gál Ildikónál: 0630 4543349.
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni, hitbéli kérdésekről kötetlenül beszélgetni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 20-ig.
  • Szent Pál apostolnak a rómaiakhoz írt leveléről tartunk felnőtt katekézist keddenként este fél 8-tól fél 9-ig az erdőkertesi közösségi teremben Zsolt atya vezetésével. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Csütörtökönként 17:30 órakor is van szentmise templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk! A szentmise után 19 óráig gyónási lehetőség van.
  • Szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban, péntekenként délután 5 órakor!  ~Éjszakai virrasztás lesz szeptember 26-án szombaton az esti szentmisét követően a vasárnap reggeli szentmiséig.

Letölthető: Hirdetés_2015_09_20