Vasárnapi hirdetések 2022.03.20.

Nagyböjt 3. vasárnapja – 2022.03.20.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn 18:30-kor lesz Szentmise, utána kezdődik a bibliaóra a közösségi teremben.
  • Szeretettel várjuk a gyerekeket az Oratóriumba! Az alsósokat csütörtök délután 4 órakor, a felsősöket pedig péntek délután 4 órakor!
  • Nagyböjt péntekjein 17:00 órakor Keresztutat imádkozunk a templomban, mindenkit szeretettel várunk!
  • A veresegyházi plébánián 2019-ben alakult a lelki adoptáló imacsoport, amely az anyaméhben veszélyeztetett embertársainkért könyörög. A lelki adoptálás azt jelenti, hogy aki elköteleződik ebben az imádságban, az egy, csak Isten által ismert, az abortusztól veszélyeztetett, megfogant életért, és a gyermek szüleiért imádkozik 9 hónapon át, minden egyes napon. A következő ünnepélyes fogadalomtétel 2022. március 25-én pénteken, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén Veresegyházon lesz a 18.30-as szentmisében. Hívjuk és várjuk a fogadalomtételre, és a minden hónap utolsó szombatjain tartandó imaóránkra azokat, akik a leghatalmasabb erővel, az imával akarnak tenni a legártatlanabb életek tömegméretű kioltása ellen. A lelki adoptálással kapcsolatos bővebb információkért keressék fel a https://lelkiadoptalas.hu/ honlapot, vagy telefonon hívják Illésfalvi Pétert (+36 30 940 6702).
  • Szeretettel ajánljuk Jaczenkó Edit most megjelent könyvét, melynek címe: „Evezz a mélyre! Keresztények válaszúton”. A könyv témája a teremtett világgal való kapcsolatunk. Hogyan függ össze a Föld jólléte, a mi jóllétünk és a társadalmi igazságosság? Ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe! A könyv 3.000 Ft-ba kerül, megvásárolni a sekrestyében lehet.
  • Püspök atya legutóbbi rendelkezése alapján a békeköszöntéskor a kézfogás továbbra sem ajánlott! Áldoztatáskor a kézfertőtlenítő használata továbbra is ajánlott!