Vasárnapi hirdetések 2021.11.07.

Évközi 32. vasárnap – 2021.11.07.

Szeretettel hirdetjük:

  • Szeretettel várjuk a gyerekeket az Oratóriumba! Az alsósokat csütörtökön délután 4 és 5 óra között, a felsősöket pedig pénteken 5 és 6 óra között! Maszkot mindenki hozzon magával!
  • Jövő vasárnap, november 14-én, reggel 8:00-as szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Biztatunk ugyanakkor mindenkit, jelentkezzen bátran felolvasónak, írjon személyes könyörgést, kapcsolódjon be ministránsként az oltár körüli, illetve énekhanggal vagy hangszerrel a zenei szolgálatba. A könyörgésekkel kapcsolatban Szőnyi Jánost, a zenei szolgálattal kapcsolatban Uracs Miklóst lehet keresni a sekrestyén keresztül. Az alkalom után mindenkit várunk szeretettel egy szeretetvendégségre, beszélgetésre a közösségi teremben.
  • Kérjük, hogy az érvényben lévő egyházi és állami járványügyi rendelkezéseket MINDENKI tartsa be! Akik félsőlégúti betegség tüneteit észlelik magukon (köhögés, tüsszögés, orrfolyás), ne jöjjenek templomba. Természetesen ebben az esetben rájuk nem vonatkozik a vasárnapi misén való részvétel kötelezettsége.