Vasárnapi hirdetések 2020.02.09.

Évközi 5. vasárnap – 2020.02.09.

~Kedden este fél 8-tól a közösségi teremben folytatódik a
felnőtt hittan Zsolt atyával. A Katolikus Egyház Katekizmusa alapján
vesszük át hitünk főbb tanításait. Szeretettel várunk mindenkit, aki
szeretné hitünket jobban megismerni és megérteni.

~Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

~A Betegek Világnapjához kapcsolódva idén is lesz lehetőség a betegek szentségének felvételére a templomban. Kérjük azokat az idős, vagy beteg testvéreket, akik szeretnének részesülni e szentségben, hogy vegyenek részt az erre felkészítő alkalmon, mely február 15-én szombaton 17:00 órától lesz a közösségi teremben. Számukra közvetlenül a 18:00 órai szentmise után gyóntatás is lesz. A betegek szentségének közösségi kiszolgáltatása másnap, február 16-án vasárnap lesz a reggel 8:00 órai szentmise keretében.

~Aki iskolai felvételhez plébánosi ajánlást kér, először a hitoktatóját keresse meg, mert vele egyeztetve készülnek el az ajánlások, azután a plébánost. Kérjük, hogy az ajánlások kérését ne halasszuk az utolsó pillanatra, mert akkor már nem biztos, hogy határidőre meg tudjuk adni.

~Szeptember 13. és 20. között zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra a Kárpát-medencéből és világ minden tájáról várunk zarándokokat, hogy együtt ünnepeljük az Oltáriszentségben velünk élő Krisztust, és hogy tanúságot tegyünk a világ felé Isten szeretetéről.

„Ha vendég jön, Krisztus jön” – tartja a mondás. Sokak számára akkor válik lehetségessé a részvétel, ha tudunk nekik szállást biztosítani. Ezért arra kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátóik a Kongresszusra érkezőknek az egész hétre, vagy csak néhány napra, különös tekintettel a szept. 18-20-i hétvégére, amikorra a legtöbb résztvevő várható. A kijáratnál megtalálható a szállásbejelentő lap. Kérjük, hogy lehetőség szerint a lapon szereplő internetes oldalon jelentkezzenek a szállásadók legkésőbb március 13-ig. Akiknek viszont nehézséget okoz az internetes jelentkezés, azok a nyomtatott jelentkezési lapot töltsék ki. A szállásbejelentő lapokat haza is vihetik, de kérjük, hogy kitöltve hozzák vissza a sekrestyébe legkésőbb március 1-jéig. Köszönjük!