Vasárnapi hirdetések 2019.05.05.

Húsvét 3. vasárnapja

2019.05.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 19:30 órakor felnőtt hittant tart Zsolt atya a közösségi teremben. Májusban Máriának, a mi Urunk Édesanyjának személyével foglalkozunk. A Szentírás üzenetéből kiindulva próbáljuk mélyebben megérteni Mária jelenlétét az Egyházban, és hogy mit jelent a hitünkben a Mária-tisztelet. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Szerdán 18:30 órakor a templomi kórus tart énekpróbát a közösségi teremben.
  • Csütörtökön pedig 18:45-től (kb. 20.00 óráig) gitáros énekpróbát tartunk a közösségi teremben, ahova szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Szombaton kerül megrendezésre, immár 13. alkalommal, az „Élő Rózsafüzér” gyalogos zarándoknap Budapest körül, ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe! Részletek.
  • Jövő vasárnap 8:00 órakor családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden családot a szentmisén való közös szolgálatra, valamint a szentmisét követő agapéra!
  • Azok a gyerekek, akik idén ősszel kezdik majd meg elsőáldozási felkészülésüket, a 2020-as Eucharisztikus Kongresszus budapesti nyitó szentmiséjét is választhatják majd elsőáldozásuk helyszínéül! Az elsőáldozás megszervezéshez szükséges a várható résztvevők létszámának felmérése, ezért már most kérjük a jelentkezéseket mindenkitől. Alsó korhatár: aki 2019. szeptemberében kezdi az általános iskola 3. osztályát. Jelentkezési lap átvehető a sekrestyében, amelyet majd ugyanoda kérünk kitöltve leadni. A jelentkezés határideje: 2019. május 15. További információk.
  • Tervezzük templomunk elektromos padfűtésének kialakítását. Ennek elkészítése az összes padra a legkedvezőbb árajánlat szerint kb. 900.000 Ft. Egy pad költsége kb. 37.500 Ft. A padfűtés kivitelezése célgyűjtéssel valósítható meg. Kérjük, hogy aki szeretné támogatni ennek elkészítését jelentkezzen a sekrestyében, mert látnunk kell, hogy megvalósítható-e az elképzelés! A felajánlott pénzösszeget október 15-ig kérjük, akár részletekben, befizetni. Kérjük, MÁJUS VÉGÉIG jelezzék támogatói szándékukat, hogy látható legyen a megvalósíthatóság! További információk a padfűtéssel kapcsolatban Kupeczky Zoltántól kérhetők, és a Forrás újságban is olvashatók!
  • A június 1-jén megrendezésre kerülő „EZ AZ A NAP” dicsőítő estre már jegyek kaphatók a sekrestyében: Rendkívül kedvezményes áron! A plébániáról külön buszt is indítunk az Arénához, amelyre jelentkezni szintén a sekrestyében lehet. További információk a kihelyezett plakátokon.
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Pünkösdvasárnapig gyűjtést hirdet a Húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett terrortámadások érintettjeinek megsegítésére. Adományainkkal segítsük keresztény testvéreinket és imádkozzunk értük! Bankszámlaszám: 11100104-18181490-14000003.
  • Kérjük, hogy rendelkezzenek adójuk egyházi 1%-áról a Magyar Katolikus Egyház javára! Technikai szám: 0011