2018.09.23. Vasárnapi hirdetések

2018.09.23.

Évközi 25. vasárnap

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 18:30 órakor missziós imaóra lesz.

  • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

  • Az óvodákban a katolikus hittan foglalkozások októberben indulnak. Jelentkezni az óvodákban lehet a jelentkezési lapok kitöltésével szeptember 28-ig!

  • Egyházközségünk buszos zarándoklatot szervez a mátraverebély-szentkúti Mária-kegyhely meglátogatására 2018. október 6-án szombaton. A zarándoklatot a Szűzanyának ajánljuk fel hálából az egyházközségünkért.
    Program: közös utazás busszal, a helyszínen szentmise, gyónási lehetőség, ismertető a kegyhelyről, közös meleg ebéd, délután fakultatív program, majd hazautazás.
    Indulás: reggel 8.00 órakor az erdőkertesi Faluház elől, visszaérkezés ugyanide kb. 18.00 órakor.
    Részvételi díj:
    3500 Ft/fő, ami tartalmazza a busz és a meleg ebéd díját is! A részvétel 3 éves kor alatt ingyenes.
    Jelentkezés: a sekrestyében, a részvételi díj befizetésével! Busz csak kellő számú jelentkező esetén indul, ezért kérjük a kedves Testvéreket, hogy a részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék! A végső jelentkezési határidő: szeptember 30.

  • Hirdetjük, hogy azoknak a gyerekeknek, akik jövőre szeretnének elsőáldozók lenni, az előkészítő hittan az őszi szünet után kezdődik. Az alkalmak szerdánként 17:00 órakor lesznek Veresegyházon. Kérjük a szülőket, hogy az erre vonatkozó jelentkezési lapot – melyet a sekrestyében átvehetnek – az első szülői értekezletre, október 24-én, szerdán 19:00 órára hozzák el! (Veresegyház, Szent Pio Otthon)

  • Felkészítés indul a keresztség szentségének felvételére általános iskolás gyerekek számára, 14 éves korig. A felkészítés előreláthatóan (2019.) január és február hónapban lesz Veresegyházon, szerdánként 16:00-16:45 óra között. További információk a hitoktatóktól kérhetők, jelentkezni Molnár Zsolt plébános atyánál lehet 2018. december 21-ig. (Elérhetőségek: tel.: 20/910-4509, email: veresegyhaz@vaciegyhazmegye.hu, plébániai irodaügyelet: kedd és csütörtök 17:00-18:00 óra között, cím: 2112 Veresegyház, Szentlélek tér 1-3.)

  • Kedves Testvérek! A templom tornyainak ablakai után, a padok járófelületeinek csiszolása és lakkozása is elkészült. Még hátra van az ereszcsatorna javítása, és az év végéig a villámvédelmi felülvizsgálatot is el kell végeztetni. Ezekhez a munkálatokhoz kérjük a Testvérek további nagylelkű adományait. Nagyon köszönjük!