Vasárnapi hirdetések 2018.09.16.

Évközi 24. vasárnap

Szeretettel hirdetjük:

  • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 18-ig. A foglalkozások Veresegyházon lesznek. 
  • Csoportfoglalkozások indulnak szeptembertől hozzátartozójukat gyászoló felnőttek számára. Jelentkezési határidő szeptember 21. Bővebb információt és a jelentkezéshez szükséges email címet és telefonszámokat a kitett plakáton és az egyházközség honlapján lehet olvasni. Ajánljuk a testvérek figyelmébe ezt a lehetőséget!

  • Egyházközségünk buszos zarándoklatot szervez a Mátraverebély-Szentkúton található Mária-kegyhely meglátogatására október 6-án szombaton. A zarándoklatot a Szűzanyának ajánljuk fel hálából az egyházközségünkért.

    Program: közös buszút, a helyszínen szentmise, gyónási lehetőség, ismertető a kegyhelyről, közös meleg ebéd, délután fakultatív program, visszaindulás.

    Indulás: reggel 8.00 órakor az erdőkertesi Faluház elől, visszaérkezés ugyanide kb. 18.00 órakor.

    A részvétel díja: 3500 Ft / fő, ami tartalmazza a buszt és a meleg ebéd díját is! A részvétel 3 éves kor alatt ingyenes.

    Jelentkezés: a sekrestyében, a részvételi díj befizetésével! Busz csak kellő számú jelentkező esetén indul, ezért kérjük a kedves Testvéreket, hogy a részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék! A végső jelentkezési határidő: szeptember 30.

  • Felkészítés indul a keresztség szentségének felvételére általános iskolás gyerekek számára, 14 éves korig. A felkészítés előreláthatóan (2019.) január és február hónapban lesz Veresegyházon, szerdánként 16:00-16:45 óra között. További információk a hitoktatóknál kérhetők, jelentkezni Molnár Zsolt plébános atyánál lehet 2018. december 21-ig. (Elérhetőségek: tel.: 20/910-4509, email: veresegyhaz@vaciegyhazmegye.hu, plébániai irodaügyelet: kedd és csütörtök 17:00-18:00 óra között, cím: 2112 Veresegyház, Szentlélek tér 1-3.)

  • Kedves Testvérek! A templom tornyainak ablakai után, a padok járófelületeinek csiszolása és lakkozása is elkészült. Még hátra van az ereszcsatorna egy hibás szakaszának cseréje ill. javítása. Az év végéig a villámvédelmi felülvizsgálatot is el kell végeztetni. Ezekhez a munkálatokhoz szükség van további nagylelkű adományokra. Kérjük a Testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák ezeket a munkákat! Köszönjük!