Vasárnapi hirdetések 2018.08.12

Évközi 19. vasárnap

2018.08.12.

Szeretettel hirdetjük:

  • Augusztus 15-én szerdán, Szűz Mária mennybevételének főünnepén (Nagyboldogasszony) 17:30 órakor lesz szentmise templomunkban. Ne feledkezzünk el arról, hogy ez kötelező ünnep, vagyis szentmisén való részvételt kér tőlünk az Egyház. Veresegyházon ezen a napon 18:30-kor lesz szentmise.

  • Már most hirdetjük, hogy augusztus 20-án hétfőn, Szent István királynak, Magyarország fővédőszentjének ünnepén reggel 8:00 órakor lesz szentmise templomunkban.

  • Kedves Testvérek! A padlástér felső kerek ablaka, a kis torony ablakai és a nagy torony lamellás és üvegezett ablakai elkészültek. Még hátra van a két torony közötti esőcsatorna cseréje. Idén esedékes a villámvédelmi felülvizsgálat is, mert lejár az előző érvényessége. A fenti munkák elvégzéséhez a pénzügyi fedezet jelenleg nem elegendő. Kérjük a testvéreket, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák ezeket a munkákat adományaikkal. Köszönjük!

  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni, hitbéli kérdésekről kötetlenül beszélgetni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 16-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés! További részletek az egyházközség honlapján és a Forrás újságban.

  • Csoportfoglalkozások indulnak szeptembertől hozzátartozójukat gyászoló gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A foglalkozások 10 alkalommal, csütörtök esténként lesznek. További információkat az egyházközség honlapján és a kitett plakátokon lehet olvasni. Jelentkezési határidő gyerekek és szüleik számára szeptember 7., felnőttek számára pedig szeptember 21. Jelentkezni a gyaszcsop@gmail.com email címen vagy a plakáton olvasható telefonszámokon lehet. Ajánljuk a testvérek figyelmébe ezt a lehetőséget. Kérjük, hogy szóljanak azoknak, akinek szükségük lehet rá!