Vasárnapi hirdetések 2018.08.05.

Évközi 18. vasárnap – 2018.08.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Jövő héten nem lesz Oratórium.

  • Hétfőn augusztus 6-án, Urunk színeváltozásának ünnepén 17:30 órakor lesz szentmise.

  • Már most hirdetjük, hogy augusztus 15-én szerdán, Szűz Mária mennybevételének főünnepén (Nagyboldogasszony) 17:30 órakor lesz szentmise templomunkban. Ne feledkezzünk el arról, hogy ez kötelező ünnep, vagyis szentmisén való részvételt, közös ünneplést kér tőlünk az Egyház. Veresegyházon ezen a napon 18:30-kor lesz szentmise.

  • Kedves Testvérek! Az idén is folytatódik a templomunk felújítása. A nagy torony lamellás és üvegezett ablakai, a kis torony ablakai és a padlástér felső kerek ablaka már elkészültek. A két torony közötti esőcsatorna hibájának kijavítása ideiglenes jelleggel megtörtént, de szükséges a jobb oldali vég cseréje. Az idén esedékes a villámvédelmi felülvizsgálat is, mert lejár az előző érvényessége. A fenti munkák elvégzéséhez a pénzügyi fedezet jelenleg nem elegendő. Kérjük a testvéreket, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák ezeket a munkákat adományaikkal. Köszönjük!

  • Csoportfoglalkozásokat indítunk szeptembertől hozzátartozójukat gyászoló gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A foglalkozások 10 alkalommal, csütörtök esténként lesznek. További információkat az egyházközség honlapján és a kitett plakátokon lehet olvasni. Jelentkezési határidő gyerekek és szüleik számára szeptember 7., felnőttek számára pedig szeptember 21. Jelentkezni a gyaszcsop@gmail.com email címen vagy a plakáton olvasható telefonszámokon lehet. Ajánljuk a testvérek figyelmébe ezt a lehetőséget. Kérjük, hogy szóljanak azoknak, akinek szükségük lehet rá!