Vasárnapi hirdetések 2018.06.10.

Évközi 10. vasárnap

2018.06.10.

Szeretettel hirdetjük:

  • Csütörtökön (jún.14.) 18:45-től kb.20.00 óráig gitáros énekpróbát tartunk a templom melletti közösségi teremben, ahova szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  • Péntek délután 5 órakor az Oratóriumban várjuk az általános iskolásokat!Beer Miklós püspök atya 2018. június 16-án szombaton 10 órakor kezdődő szentmisében, állandó diakónussá szenteli Ferencz Zoltán veresegyházi akolitust a váci székesegyházban. Szeretettel várjuk az erdőkertesi testvéreket is erre az ünnepélyes alkalomra!
  • Jövő vasárnap, június 17-én a reggel 8:00 órai szentmisében tartjuk egyházközségünk tanévzáró Szentmiséjét, amely ezúttal gitáros mise lesz. A diákok mellett várjuk az összes plébániai közösséget is közös hálaadásra! A Szentmise utáni agapéhoz, aki tud, kérjük, járuljon hozzá egy-egy tányér szendviccsel vagy süteménnyel! Reggeli közben kötetlen együttlétre, beszélgetésekre is lesz lehetőség, szeretettel várunk mindenkit!
  • Szintén jövő vasárnap ismét jönnek hozzánk Szent Ferenc Kisnővérei és a Szentmise után gyógynövényeket, lekvárokat árulnak majd, így adományainkkal támogathatjuk a rájuk bízott rászorulókat.
  • A verbita missziósok idén is kérik segítségünket nyári táboraikban résztvevő gyermekek, fiatalok élelmezéséhez. Az erre a célra szánt pénzadományokat a missziós imacsoport tagjainak lehet odaadni a szentmisék alkalmával, június 18-ig. A verbiták hálásan köszönik, hogy az erdőkertesiek minden évben támogatják ezt a fontos missziót!
  • A Veresegyházi Katolikus Gimnázium növekedésével a jövőben egyre több tanárra lesz szükség. Olyan kollégák jelentkezését várja az iskola, akik számára kiemelten fontos a keresztény értékrend, szívesen lennének egy kreatív, lendületes induló tanári közösség tagjai. Első sorban angol és német tantárgyból várnak, jelentkezéseket, de minden tantárgyhoz fogadnak önéletrajzot. Jelentkezni az iskola honlapján megadott elérhetőségeken lehet. honlap: verka.hu