Vasárnapi hirdetések 2018.05.13.

Urunk mennybemenetele

2018.05.13.

Szeretettel hirdetjük:

  • Szerdán 19:30-tól tartja énekpróbáját a templomi kórus a közösségi teremben. A közelgő ünnepekre (Pünkösd, Szentháromság, Úrnapja, Jézus Szíve, stb.) készülünk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen részt venne az énekesi szolgálatban.
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • Ebben az évben május 22-éig lehet rendelkezni a szja 1+1 százalékáról. Idén kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-áról, mert 2018-tól a benyújtott nyilatkozatok újabb nyilatkozat beadásáig vagy ennek visszavonásáig érvényesek maradnak. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. További információk a templomi faliújságon, szórólapokon és az egyházközség honlapján is olvashatóak.
  • A 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve most világszerte 2020 helyszínen szeretnénk Jézust imádni. Ezért június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-órától együtt dicsőítjük az Oltáriszentségben jelen lévő Jézust szerte a világon! Templomunk is helyszíne lesz ennek a világméretű Szentségimádásnak! Mindenkit szeretettel várunk!
  • Jövő héten lesz Pünkösd ünnepe:
    Pünkösd vigíliáján, szombat este (május 19.) 18:00 órakor lesz Szentmise;
    Pünkösdvasárnap (május 20.) 8:00 órakor lesz ünnepi Szentmise.
    Ferenc pápa márciusban rendelte el a Boldogságos Szűz Máriának, az Egyház Anyjának kötelező emléknapját, amelyet ezentúl a Pünkösdvasánap utáni hétfőn (idén május 21.) fogunk ünnepelni. A Szentmise 8:00 órakor lesz.