Vasárnapi hirdetések 2018.04.29

Húsvét 5. vasárnapja

2018.04.29.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (ápr. 30.) este nem lesz szentmise, helyette 17:30-tól csak igeliturgia lesz.
  • Május 1-jén, az Ifjúsági táborban tartandó Majálison egyházközségünk is részt vesz. Nagy szeretettel hívjuk az egyházközség minden tagját délben egy tányér bogrács-gulyásra, amit a HázasPáros közösség asztalainál lehet majd elfogyasztani!”
  • Kedden (máj. 1.) 17:00 órakor „A viskó” című regényből készült filmet lehet megnézni a közösségi teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  • Kedden (máj. 1.) este nem lesz felnőtt katekézis! A következő alkalom május 8-án lesz.
  • Szerdán 19:30-tól a templomi kórus tart énekpróbát a közösségi teremben. A közelgő ünnepekre (Mennybemenetel, Pünkösd, Szentháromság, Úrnapja, Jézus Szíve, stb.) készülünk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen részt venne az énekesi szolgálatban.
  • A családos szentmisére készülvén, május 3-án, csütörtökön 18:45-től (kb. 20.00 óráig) gitáros énekpróbát tartunk a templom melletti közösségi teremben, ahova szintén szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • Május 6-án, azaz jövő héten vasárnap 8:00 órakor gitáros családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel hívjuk és várjuk a családokat, és az egyházközség minden tagját a szentmisén való szolgálatra, valamint a szentmisét követő agapéra, amit a közösségi teremben tartunk!
  • Idén kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-áról, mert 2018-tól a benyújtott nyilatkozatok újabb nyilatkozat beadásáig vagy ennek visszavonásáig érvényesek maradnak. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. További információk a templomi faliújságon, szórólapokon és az egyházközség honlapján is olvashatóak.
  • A Szentjánosbogár gyermek- és ifjúsági mozgalom immár huszonhatodik éve szervez lelki, más néven „lámpafényesítő” napokat. 2018. június 24. és 29. között VERESEGYHÁZ lesz az egyik tábor helyszíne a hat közül. Erre körülbelül 80-100, 10-16 éves gyerek érkezik. Szállásukat házaknál szeretnénk megoldani, mint eddig minden Szentjánosbogár Lelki Napok alkalmával.
    A szállásadóktól a következőket kérnénk: legalább két gyereket fogadjanak be; az öt éjszakára biztosítsanak szállást nekik (hálózsákot és polifómot hoznak magukkal, tehát ágyra és ágyneműre nincs feltétlenül szükség); az öt napon át szerény reggelit és vacsorát adjanak a gyerekeknek.
    A gyerekek egész napos foglalkozáson vesznek részt, reggel elmennek a csoportjukhoz, és csak este 7 óra után térnek haza. A jelentkező családok részletes programot kapnak június közepéig. Előre is nagyon köszönjük, hogy befogadják őket! Kérjük a befogadó családokat, hogy jelentkezzenek a sekrestyében április 30-ig!