2017.11.26. Vasárnapi hirdetések

Krisztus, a mindenség királya

2017.11.26.

Ez 34,11-12.15-17 – 1Kor 15,20-26.28 – Mt 25,31-46

Szeretettel hirdetjük:

  • A veresegyházi Szent Pio Idősek Klubja ápolói vagy szociális végzettséggel rendelkező munkatársat keres 8 órás munkakörbe. Jelentkezni szakmai önéletrajz benyújtásával lehet vagy személyesen, vagy e-mailben, vagy postai úton. (Szent Pio Idősek Klubja, 2112 Veresegyház, Szentlélek tér 1-3.; gkovacs.ilona@gmail.com
  • Januártól lesz egy szabad Adoremus példány, aki szeretné előfizetni, kérjük, jelezze Lugosiné Marikánál.
  • Szeretettel várunk mindenkit, aki az adventi és karácsonyi időben szívesen vállalna énekesi szolgálatot a szentmisék alkalmával. Az énekpróbák szerdánként 19:30-kor kezdődnek.
  • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az iskolásokat az Oratóriumban!
  • Szombaton 18 órától a Meglepetés Színház tart előadást a veresegyházi Szentlélek-templomban. A színészek a nézők kérései alapján rögtönöznek bibliai történeteket, új olvasatban. A programot hívőknek, hitetleneknek és keresőknek egyaránt szívből ajánljuk. Jegyek a Fületlen Bögre kávézóban és az Innovációs központban kaphatók, vagy az előadás kezdete előtt a helyszínen. Az előadásról részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.
  • Adorációs iskola indul Erdőkertesen, amely 12 estén keresztül vezeti be az érdeklődőket a szentségimádásba. A találkozók szombat esténként lesznek a templomban, a 18:00 órai szentmise után kb. 20:00 óráig, amikor is egy rövid tanítást követően, egy rövid szentségimádásra lesz lehetőség. Az első alkalom december 2-án lesz! Az alkalmak témái egymásra épülnek, de az is bátran eljöhet, aki nem tud mind a tizenkét estén részt venni! Mindenkit szeretettel várunk! További információk a honlapon olvashatók!
  • Az Adorációs iskola zenei szolgálatához énekeseket és hangszereseket várunk, számukra próba szerdánként este 19:30-kor lesz.
  • Jövő vasárnappal megkezdődik az új egyházi év. Az adventi gyertyagyújtások a szombat esti szentmisék alkalmával lesznek. Már most hirdetjük, hogy advent folyamán pénteki napokon reggel 6 órakor lesznek rorate szentmisék templomunkban.
  • Idén is szervezünk tartósélelmiszer gyűjtést advent folyamán, amelyből egyházközségünk nagycsaládjait és időseit szeretnénk támogatni Karácsony előtt. Pénzadományokat is elfogadunk! Az élelmiszer- vagy pénzadományokat december 17-ig lehet elhozni a templomba, vagy a sekrestyébe. Köszönjük!
  • A decemberi Forrás újságban az elhangzott hirdetések mellett megtalálható a ferencesek által készített adventi készületi naptár is. Ajánljuk a Kedves Testvérek figyelmébe!
  • Köszönjük mindazoknak, akik imádságukkal, szolgálatukkal részt vettek a november 25-i szentségimádásban!

Adventi készülethez: ADVENTpr17

Kateketika műhely: Képes plakát