2017.06.25. Vasárnapi hirdetések

2017.06.25. – Évközi 12. Vasárnap

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (jún. 26.) 17:30 órakor a szentmise már a közösségi teremben lesz.
  • A verbita missziósok idén is kérik segítségünket nyári ifjúsági táboraik lebonyolításához. A pénzadományokat a missziós imacsoport tagjainak lehet odaadni a szentmisék alkalmával, június 25-ig. A verbiták hálásan köszönik, hogy az erdőkertesiek minden évben támogatják ezt a fontos missziót!
  • A templomfelújítási munkálatok idején a szombat esti és a vasárnap reggeli szentmiséket az evangélikus templomban tartjuk. Mivel az evangélikus istentisztelet vasárnap 9:00 órakor kezdődik ezért a szentmisét a megszokotthoz képest fél órával korábban, 7:30-tól tartjuk. A hétfői szentmise a közösségi teremben lesz.

    Július 1-jétől (jövő hétvégétől) a szentmisék rendje a következő:
    SZOMBAT 18.00 óra evangélikus templom
    VASÁRNAP 7.30 evangélikus templom
    HÉTFŐ 17.30 közösségi terem
    (az egyéb imaalkalmak is a közösségi teremben lesznek)
    A felújítási munkálatok előreláthatólag augusztus végéig tartanak majd. Ezúton is köszönjük Evangélikus Testvéreinknek, hogy templom felújítás idejére segítséget nyújtanak, és rendelkezésünkre bocsájtják az Evangélikus Templomot!

  • Megkezdtük a templomunk felújításához kapcsolódó közösségi munkát, amely a jövő héten folytatódik június 26. (hétfő) és július 1. (szombat) között, naponta reggel 8:00 órától délután 18:00 óráig várunk segítő kezeket. Lehetőleg egész napra tervezzük a segítséget, hogy amibe belefogunk be is tudjuk fejezni.
    Jelentkezés módja: a táblázat kitöltése, amely a sekrestyében, a templom-bejáratnál és a honlapon is megtalálható.
  • Jövő vasárnap Péter-fillér gyűjtés lesz. (=a Szentatya karitatív céljaira)
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ismerve sok keresztény közösség helyzetét úgy döntött, hogy az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére online adománygyűjtést hirdet, amelyhez egy erre a célra létrehozott bankszámlaszámon keresztül lehet hozzájárulni. Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, CIB Bank 11100104—18181490—14000003

A hirdetések PDF formában letölthetők innen: Hirdetés_2017_06_25