2017.05.07. Vasárnapi hirdetések

2017.05.07. – Húsvét 4. vasárnapja

„Jó Pásztor” vasárnap

 

Szeretettel hiredtjük:

  • Kedd este 18:30-kor missziós imaóra lesz.
  • Kedd este 19:30-kor folytatódik a felnőtt katekézis Zsolt atyával.
  • Péntek délután 17:00 órakor várjuk az iskolásokat az Oratóriumban.
  • Május14-én, azaz jövő héten vasárnap 8.00 órakor újból családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel hívjuk és várjuk a családokat, és az egyházközség minden tagját a szentmisén való szolgálatra, valamint a szentmisét követő agapéra, amit a közösségi teremben tartunk!
  • A keresztény filmklub következő vetítése Copertinói Szent József életéről szól, akit “repülő szerzetesként” is emlegetnek, mert többször is látták őt felemelkedni a levegőbe, miközben imádkozott. A film címe: A különös szent. A film feliratos! A vetítés május 14-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.17.30-ig tart. Mindenkit szeretettel várunk! A keresztény filmklub hirdetései a plébánia honlapján is megtalálhatók.
  • Az idei évtől sok adózónak a NAV készíti el a bevallását. Ebben az esetben különösen is figyeljünk arra, hogy ne felejtsünk el rendelkezni adónk 1+1%-val kapcsolatban! A rendelkezés határideje: május 22. Akinek a munkáltatója készíti el a bevallását, május 10-ig kell rendelkeznie erről.
    Kérjük, abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadójuk bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint. Az állam ugyanis a felajánlók számánál ezeket a rendelkezéseket is figyelembe veszi. Az egyházaknak biztosított kiegészítő támogatás felosztása ugyanis a rendelkezők száma alapján történik, amelybe a nulla forintról szóló felajánlás is beleszámít.
    A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011
    Kérjük a testvéreket, hogy adójuk 1+1%-val támogassák Katolikus Egyházunkat, és valamely egyházi alapítványt. A hirdetőn és a Forrás újságban bővebben is olvashatunk a teendőkről, és lehetőségekről.
  • A Szent Ferenc Kisnővérei múlt héten hirdetett, arlói Elfogadlak Alapítványának támogatásához szükséges információkat a kihelyezett szórólapokon és a plébánia honlapján is megtalálhatják.

 

A hirdetések PDF formátumban letölthetők innen: Hirdetés_2017_05_07