2017.04.30. Vasárnapi hirdetések

2017.04.30. – Húsvét 3. vasárnapja

 Szeretettel hirdetjük:

  •  Kedves Testvérek! Az elmúlt évhez hasonlóan az idén is képviseljük egyházközségünket az Erdőkertesi majálison, május elsején hétfőn. Külön sátrunk lesz az ifjúsági tábor területén zajló rendezvényen. Itt közösségeink tagjai szeretettel várnak mindenkit egy tál finom étellel. A faluház elől gyalogos, zenés felvonulás indul 10 órakor a majális helyszínére, melyen részt veszünk. Az egyházközségünk sátrában mindenkit szeretettel várunk. Adományként süteményt, üdítőt és segítséget a helyszínen szívesen elfogadunk.
  • Május 1-jén, hétfőn a szokott időben, 17:30 órakor lesz szentmise.
  • Kedd este 19:30-kor folytatódik a felnőtt katekézis Zsolt atyával.
  • Péntek délután 17:00 órakor várjuk az iskolásokat az Oratóriumban.
  • Az idei évtől lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását. Ebben az esetben különösen is figyeljünk arra, hogy ne felejtsünk el rendelkezni adónk 1+1%-val kapcsolatban! A rendelkezés határideje 2017. május 22. Akinek a munkáltatója készíti el a bevallását, 2017. május 10-ig kell rendelkeznie erről. Kérjük a testvéreket, hogy adójuk 1+1%-val támogassák Katolikus Egyházunkat, és valamely egyházi alapítványt.
    A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011
    Kérjük, abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadójuk bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint. Az állam ugyanis a felajánlók számánál ezeket a rendelkezéseket is figyelembe veszi. Az egyházaknak biztosított kiegészítő támogatás felosztása ugyanis a rendelkezők száma alapján történik, amelybe a nulla forintról szóló felajánlás is beleszámít.
    A hirdetőn és a Forrás újságban bővebben is olvashatunk a teendőkről, és lehetőségekről.
  • A Szent Ferenc Kisnővérei kérését továbbítjuk:
    Az Elfogadlak Alapítvány nehéz anyagi helyzetben van, mert jelentősebb anyagi forrásokat nem sikerült még elérni az elmúlt félévben. Sok segítséget kaptunk már, amivel az elmúlt hónapokban meg tudtuk tartani az összes dolgozónkat. Ezt nagyon hálásan köszönjük. Most ismét ehhez kérjük nagylelkű adományaikat, hogy minden dolgozónkat ki tudjuk fizetni, és ha lehet meg tudjuk tartani addig is, amíg nagyobb anyagi forráshoz ismét hozzá tudunk férni. Isten fizesse meg gazdagon a szegényeinknek nyújtott minden segítséget!”
    A szórólapon szerepel minden szükséges adat az adományozáshoz.
    (Bankszámlaszám: 10201006-50213269 (K&H Bank), Adószám: 18442740-1-05)

A hirdetések letölthetők innen PDF formátumban: Hirdetés_2017_04_30

Elfogadlak alapítvány szórólap: