2016.10.09 – Vasárnapi hirdetések

2016.10.09. Évközi 28. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

 

  • A keresztény filmklub következő vetítése az Ószövetségből ismert József történetét dolgozza fel, kiváló színészi szereposztásban.
    (A film címe is: József.) A vetítés október 9-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.18.30-ig tart. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Ezen a héten kedden (október 11.) nem lesz felnőtt hittan!
  • A kézműves közösség következő foglalkozása szerdán, október 12-én du. 17:00 órakor lesz. Új tagokat is szeretettel várunk!
  • Péntekenként 17:00 órakor szeretettel várjuk az iskolásokat az Oratóriumban.
  • Ferenc pápa „Amoris laetitia” kezdetű apostoli írásában meghív bennünket arra, hogy helyesen értelmezzük azoknak az élethelyzetét, akik nem egyházilag rendezett házasságban élnek. Ennek most különösen nagy hangsúlyt ad az irgalmasság éve. Sokszor, akik hasonló élethelyzetben vannak, nem is tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak a helyzetük rendezésére, illetve, hogy az egyház az ő konkrét helyzetükben milyen utat mutat a szentségekhez járulás felé. Bizonyos esetekben egész könnyen rendezhető, időnként viszont ez hosszabb utat is jelenthet. Kérjük, hogy aki szeretne erről bővebb tájékoktatást, vagy szeretné megtudni, hogy milyen lehetőségei vannak a házasság rendezésére, keresse meg Zsolt atyát ezzel kapcsolatban!
  • Elindult egyházközségünk honlapja az erdokertes.vaciegyhazmegye.hu címen. A miserend, a vasárnapi hirdetések, a közösségi és egyéb elérhetőségek mellett, sok más hasznos információt is találhatunk rajta. Ajánljuk a testvérek figyelmébe!

 

A hirdetések innen letölthetők PDF formában is.