2015.11.15. Vasárnapi hirdetések

2015. November 15. – Évközi 33. vasárnap

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele a mai napra: Körlevél a Szent Márton jubileumi év megnyitására

 

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  • Az egyházadó befizethető a szentmisék után a sekrestyében, vagy a hirdetőn kihelyezett bankszámlaszámon. Adományaikat köszönjük!
  • November 19-én csütörtökön, Szent Erzsébet napján 18.00 órakor ünnepi szentmise lesz a veresegyházi református templomban. Az ünnepi prédikációt Kiss Dávid diakónus tartja. Mindenkit szeretettel várunk!Erdőkertesen ezen a napon a csütörtöki szentmise, gyóntatás és szentségimádás elmarad!
  • Szeretettel várjuk az általános iskolásokat minden péntek délután 5 órakor az Oratóriumban!
  • ”Barátok mindörökké”: ez a címe annak a filmnek, melyben egy reményvesztett hajléktalan egy kislány barátságán keresztül megtapasztalja Istent és ezáltal visszakapja az életét. A keresztény filmklub vetítése november 22-én, vasárnap 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben, és kb.17.30-ig tart. A film feliratos. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Már most hirdetjük, hogy az idei évben is jönnek atyák Erdőkertesre, segíteni a készületünket Karácsony ünnepére. Alkalmak adventben, szombat esténként lesznek: Minden alkalommal 17:30-tól lesz gyónási lehetőség, 18:00-tólr pedig a szentmise. A részleteket a továbbiakban fogjuk hirdetni! ~Jövő vasárnap gyűjtés lesz a Karitász javára.

A hirdetés letölthető PDF-ben innen:Hirdetés_2015_11_15_